Είστε Ασφαλείς

Η ιστοσελίδα μας  δεν γνωρίζει τα προσωπικά δεδομένα της  κάρτας ή οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία. Οι πληρωμές καθώς  και τα στοιχεία των καρτών (αριθμός , Pin ) κρυπτογραφούνται έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν και στέλνονται από τον πελάτη στην τράπεζα μέσω ανακατεύθυνσης και αποστέλλεται σε εμάς μόνο η διαπίστωση αν η πληρωμή ήταν επιτυχής η όχι.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας  μας  χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit, για ασφαλείς OnLine εμπορικές συναλλαγές

Γιατί οι ιστότοποι χρειάζονται πιστοποιητικό SSL;

Ένας ιστότοπος χρειάζεται πιστοποιητικό SSL για να διατηρεί ασφαλή τα δεδομένα χρήστη, να επαληθεύει την ιδιοκτησία του ιστότοπου, να εμποδίζει τους εισβολείς να δημιουργήσουν μια ψεύτικη έκδοση του ιστότοπου και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών.
Κρυπτογράφηση: Η κρυπτογράφηση SSL/TLS είναι δυνατή λόγω της σύζευξης δημόσιου-ιδιωτικού κλειδιού που διευκολύνουν τα πιστοποιητικά SSL. Οι πελάτες (όπως τα προγράμματα περιήγησης ιστού) λαμβάνουν το δημόσιο κλειδί που είναι απαραίτητο για το άνοιγμα μιας σύνδεσης TLS από το πιστοποιητικό SSL ενός διακομιστή.

Έλεγχος ταυτότητας: Τα πιστοποιητικά SSL επαληθεύουν ότι ένας πελάτης συνομιλεί με τον σωστό διακομιστή στον οποίο ανήκει πραγματικά ο τομέας. Αυτό βοηθά στην αποφυγή πλαστογράφησης τομέα και άλλων ειδών επιθέσεων.

HTTPS: Το πιο σημαντικό για τις επιχειρήσεις, είναι απαραίτητο ένα πιστοποιητικό SSL για μια διεύθυνση web HTTPS. Το HTTPS είναι η ασφαλής μορφή του HTTP και οι ιστότοποι HTTPS είναι ιστότοποι που έχουν την επισκεψιμότητά τους κρυπτογραφημένη με SSL/TLS.

Εκτός από την ασφάλεια των δεδομένων χρήστη κατά τη μεταφορά, το HTTPS κάνει τους ιστότοπους πιο αξιόπιστους από την οπτική γωνία του χρήστη. Πολλοί χρήστες δεν θα παρατηρήσουν τη διαφορά μεταξύ μιας διεύθυνσης web http:// και μιας https://, αλλά τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης επισημαίνουν τους ιστότοπους HTTP ως “μη ασφαλείς” με αξιοσημείωτο τρόπο, προσπαθώντας να δώσουν κίνητρο για μετάβαση σε HTTPS και αυξάνοντας την ασφάλεια.