Αποκλεισμός απάτης

Ενσωματωμένες υπαίθριες ψησταριές με κάρβουνα

( Για τα αγγλικά στείλτε στο WhatsApp ή στο Viber: +306948683308 )

Επαγγελματικά κατασκευασμένες ψησταριές με κάρβουνα για όλους τους κήπους και τις βεράντες.

Με τις συνθέσεις κήπων μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις με τους αγαπημένους σας που θα διαρκέσουν για πάντα, μπορείτε επίσης να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι η κατασκευή θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Εάν έχετε συγκεκριμένο χώρο όπου θα τοποθετηθεί η ψησταριά ή ο φούρνος σας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς μπορούμε να τα κατασκευάσουμε σύμφωνα με τα δικά σας σχέδια.

Εδώ μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον υπαίθριο χώρο σας, από την καινοτομία μας στη δημιουργία, αλλά και την ποιότητα κατασκευής μας, που είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει σε εσάς και τους αγαπημένους σας τις καλύτερες αναμνήσεις και εμπειρίες ψησίματος για τα επόμενα χρόνια.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με, Χτιστές υπαίθριες ψησταριές, Χτιστοί επαγγελματικοί φούρνοι πίτσας ( Ξύλινοι φούρνοι ), Κυκλοθερμικοί φούρνοι

Χτιστό μπάρμπεκιου Τιμές

Στην XSD εκτός από την καλύτερη ποιότητα σε μοναδικές εντοιχιζόμενες ψησταριές και φούρνους θα βρείτε και τις καλύτερες τιμές, καθώς διαθέτουμε σχέδια που ξεκινούν από 499€.

Μικρό χτιστό μοντέρνο μπάρμπεκιου
Μοντέρνο μικρό χτιστό μπάρμπεκιου με κάρβουνα.

Μια μικρή μοντέρνα εντοιχιζόμενη ψησταριά με κάρβουνα αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του μπάρμπεκιου που έχουν περιορισμένο χώρο στον εξωτερικό τους χώρο. Το μικρό της μέγεθος την καθιστά κατάλληλη για μικρές βεράντες, μπαλκόνια ή ακόμη και ταράτσες, παρέχοντας τη δυνατότητα μαγειρέματος σε χώρους που δεν θα χωρούσε μια παραδοσιακή ψησταριά.

Χρόνος και κόστος μεταφοράς.

Από τη στιγμή που θα δώσετε την παραγγελία σας θα αρχίσουμε να κατασκευάζουμε τα κομμάτια για τη σύνθεση του κήπου σας, όταν είναι έτοιμη θα σας την στείλουμε με υπηρεσία μεταφοράς ή θα σας την φέρουμε εμείς (1 - 3 ημέρες) παράδοση στο σπίτι σας. Το κόστος για την Ελλάδα είναι ανάλογα με την απόσταση ( εκτός Ελλάδας το κόστος είναι κάπου γύρω στα 300€ ).

Πινακοθήκη χτιστών συνθέσεων κήπου Στεργιούλας

+30 6947304533

elGreek
Μετακινηθείτε στην κορυφή